KirjolohiwokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirjolohiwokki

Kirjolohiwokki on kalawokki, joka syntyy puolessa tunnissa! Pannulle lohta ja kasviksia, mausteisuutta soijalla, hunajalla ja salsalla. Tarjoa parmesaanin kera.

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna öljy wokissa tai paistokasarissa. Ruskista öljyssä ensin kirjolohisuikaleet ja nosta pois pannusta. Kiehauta sen jälkeen kuumassa öljyssä wok-vihannekset.
  2. Mausta vihannessekoitus soijalla, hunajalla ja salsalla. Hauduta kannen alla n. 5 min.
  3. Sekoita vihannesten joukkoon valutetut, paloitellut ananasrenkaat ja tarkista maku. Nosta vihannesten päälle kypsät kalapalat ja hienonna pinnalle tilliä. Kuumenna wokki. Tarjoa keitetyn Pirkka fettucine -tuorepastan ja parmesaaniraasteen kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille