• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kirjolohiwokki

Kirjolohiwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 130 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna öljy wokissa tai paistokasarissa. Ruskista öljyssä ensin kirjolohisuikaleet ja nosta pois pannusta. Kiehauta sen jälkeen kuumassa öljyssä wok-vihannekset.
  2. Mausta vihannessekoitus soijalla, hunajalla ja salsalla. Hauduta kannen alla n. 5 min.
  3. Sekoita vihannesten joukkoon valutetut, paloitellut ananasrenkaat ja tarkista maku. Nosta vihannesten päälle kypsät kalapalat ja hienonna pinnalle tilliä. Kuumenna wokki. Tarjoa keitetyn Pirkka fettucine -tuorepastan ja parmesaaniraasteen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 130 kcal544 kJ
  • Proteiinia6,52 g
  • Hiilihydraatteja27,7 g
  • Rasvaa8,97 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille