Pasta frutti di mare
Helppo pasta frutti di mare on nopea valmistaa. Savustetut simpukat tuovat maukkautta tomaattiseen pastaan. Noin 2,65€/annos*
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja (pakaste)
- 1tlk(200/115 g)Pirkka Parhaat savustettuja sinisimpukoita
- 1-2rklsimpukoiden öljyä
- 1isosipuli
- 1/2rs(à 125 g)kirsikkatomaatteja
- 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
- 1/2tlsokeria
- ripausmustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hieman öljyä). Hienonna sipuli ja puolita tomaatit.
- Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti. Mausta sokerilla ja pippurilla. Keitä vielä pari minuuttia.
- Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle tomaatit ja runsaasti tuoretta basilikaa. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi