• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pasta frutti di mareTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pasta frutti di mare

Helppo pasta frutti di mare on nopea valmistaa. Savustetut simpukat tuovat maukkautta tomaattiseen pastaan. Noin 2,65€/annos*

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1ps(180 g)Pirkka isoja katkarapuja (pakaste)
    • 1tlk(200/115 g)Pirkka Parhaat savustettuja simpukoita öljyssä
    • 1-2rklsimpukoiden öljyä
    • 1isosipuli
    • 1/2rs(à 125 g)kirsikkatomaatteja
    • 1tlk(500 g)Pirkka paseerattua tomaattia
    • 1/2tlsokeria
    • ripausmustapippuria
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hieman öljyä). Hienonna sipuli ja puolita tomaatit.
  3. Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti. Mausta sokerilla ja pippurilla. Keitä vielä pari minuuttia.
  4. Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle tomaatit ja runsaasti tuoretta basilikaa. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua