• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Frutti di mare -salaatti

Frutti di mare tarkoittaa mereneläviä. Tähän salaattiin laitetaankin savusimpukoita ja katkarapuja.
Frutti di mare -salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 150 kcal / annos (120g)

Ainekset

10 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Sekoita simpukkatölkin lientä, sitruunanmehua, suolaa, basilikaa ja ripaus rouhittua mustapippuria. Kaada kastike pastan joukkoon ja sekoita hyvin. Pasta saa maustua muutaman tunnin tai yön yli jääkaapissa.
  2. Sulata katkaravut ja kuivaa hyvin. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Levitä salaattisekoitus laakealle tarjoiluvadille ja sen päälle kerroksittain pasta, valutetut simpukat, katkaravut, tomaatit ja kaprikset. Tarjoa rapean patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua