• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Viidakon mustikkakuppikakut

Mustikkakuppikakut ovat saaneet viidakkoaiheisen koristelun.
Viidakon mustikkakuppikakut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 202 kcal / annos (70g)

Ainekset

n. 12 kpl
    • 2kananmunaa
    • 1dlsokeria
    • 1dljuoksevaa rasvaseosta
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1/2dlperunajauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • 1tlvanilliinisokeria
    • 1/2tlkardemummaa
    • 1dlmaitoa tai kermaa (laktoositonta)

Pinnalle

    • 1prk(200 g)Valio Viola sitruunatuorejuustoa, laktoositon
    • n. 1/2rklsokeria

Koristeeksi

    • n. 12Dr. Oetker muffinivuokaa
    • Dr. Oetker Jungle koristerakeita
    • Dr. Oetker Jungle viidakko koristekuvioita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Vaahdota munat ja sokeri keskenään. Lisää rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai kerman kanssa. Lisää lopuksi jäiset mustikat taikinaan varovasti käännellen.
  2. Jaa seos muffinivuokiin kahta lusikkaa apuna käyttäen. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Vaahdota kerma ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta sokerilla. Lusikoi tai pursota kuorrutus kuppikakkujen päälle. Koristele koristerakeilla ja/tai kuvioilla.

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 202 kcal846 kJ
  • Proteiinia3,35 g
  • Hiilihydraatteja17,8 g
  • Rasvaa12,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5