Viidakon mustikkakuppikakut
Mustikkakuppikakut ovat saaneet viidakkoaiheisen koristelun.
n. 12 kpl30 - 60 min202 kcal / annos (70g)
Ainekset
n. 12 kpl
- 2kananmunaa
- 1dlsokeria
- 1dljuoksevaa rasvaseosta
- 2dlvehnäjauhoja
- 1/2dlperunajauhoja
- 1tlleivinjauhetta
- 1tlvanilliinisokeria
- 1/2tlkardemummaa
- 1dlmaitoa tai kermaa (laktoositonta)
- 2dl(100 g)Pirkka mustikoita (pakaste)
Pinnalle
- 1prk(200 g)Valio Viola sitruunatuorejuustoa, laktoositon
- n. 1/2rklsokeria
Koristeeksi
- n. 12Dr. Oetker muffinivuokaa
- Dr. Oetker Jungle koristerakeita
- Dr. Oetker Jungle viidakko koristekuvioita
Valmistus
30 - 60 min- Vaahdota munat ja sokeri keskenään. Lisää rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon tai kerman kanssa. Lisää lopuksi jäiset mustikat taikinaan varovasti käännellen.
- Jaa seos muffinivuokiin kahta lusikkaa apuna käyttäen. Paista 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma ja sekoita tuorejuuston kanssa. Mausta sokerilla. Lusikoi tai pursota kuorrutus kuppikakkujen päälle. Koristele koristerakeilla ja/tai kuvioilla.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 70g100 g
- 202 kcal846 kJ
- Proteiinia 3,35 g
- Hiilihydraatteja17,8 g
- Rasvaa12,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi