Pekoni-broilerirullaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pekoni-broilerirulla

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 134 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta
    • 1kgBroilerin maustamattomia rintafileitä
    • 1pkt(140 g)Pirkka pekonia
    • 2-3rklPirkka sinappia
    • 1tlsuolaa
    • 3/4tlmustapippuria
    • 1isohapahko omena

Kastike

    • 2dlvalmista pippurikastiketta
    • 2-3rklmustaherukkahyytelöä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nuiji broilerinfileet muovin sisällä ohuiksi levyiksi. Peitä leikkuulauta muovikelmulla. Asettele kelmulle pekoniviipaleet noin puolen sentin välein. Levitä pekoniviipaleiden päälle nuijitut broilerinfileet suorakaiteenmuotoiseksi levyksi (noin 35 cm x 28 cm).
  2. Pane broilereiden saumakohdat hieman päällekkäin ja nuiji kevyesti, jotta fileet tarttuvat toisiinsa. Sivele broilerilevy sinapilla. Ripottele pinnalle suolaa ja jauha mustapippuria myllystä.
  3. Kuori ja lohko omena. Asettele broilerilevyn päälle pitkän reunan suuntaisesti rivi omenalohkoja ja luumuja. Kääri levy muovikelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Nosta rulla kelmun avulla leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
  4. Poista kelmu. Paista 200 asteen uunilämmössä keskitasolla noin 30 minuuttia. Leikkaa rulla vähän jäähtyneenä parin sentin viipaleiksi. Tarjoa pekoni-broilerirulla mustaherukkahyytelöllä maustetun pippurikastikkeen, perunoiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 134 kcal561 kJ
  • Proteiinia12,5 g
  • Hiilihydraatteja6,89 g
  • Rasvaa4,44 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu