Pekoninen hirvipata
Maukas pekoninen hirvipata hautuu mureaksi uunissa. Hirvipata lämmittää kylminä iltoina ja maistuu monelle. N. 8,60 €/annos.
- 5 annosta
- yli 60 min
- 223 kcal / annos (225g)
Ainekset
5 annosta
- n. 800ghirven ulko- tai kulmapaistia
- 1pkt(150 g)Pirkka suomalaista pekonia
- 6(150 g)salottisipulia
- 2-3valkosipulinkynttä
- 4dlpunaviiniä
- 1Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondi
- 2-3dlvettä
- 1/2tlmustapippuria
- 2oksaa tuoretta rosmariinia
Valmistus
yli 60 min- Kuutioi liha ja pekoni. Halkaise kuoritut sipulit. Viipaloi valkosipulit.
- Ruskista pekoni pannussa ja ruskista pekonista irronneessa rasvassa lihakuutiot pienissä erissä. Siirrä lihat pataan. Kiehauta rasvassa myös sipulit ja tomaattisose lisää pataan.
- Huuhdo pannu vesitilkalla ja kaada lihan joukkoon. Lisää pataan punaviini, loppu vesi, annosfondi ja mausteet.
- Anna hautua 175-asteisessa uunissa kannen alla noin 2-3 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Tarkista maku ja lisää vettä tai suolaa tarvittaessa. Tarjoa hirvipata esimerkiksi keitetyn ohran kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit Teemat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 225g100 g
- 223 kcal932 kJ
- Proteiinia 27,6 g
- Hiilihydraatteja4,39 g
- Rasvaa7,27 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
kyllä tuli niin mahtavaa vasapataa <3 Rosmariinia ei ollut kaupassa, joten laitoin 2 laakerinlehteä :D