Pekoninen perunasalaatti ja keitetyt nakit
Perunasalaatti saa makua rapeasta pekonista. Perunasalaatin kanssa maistuvat nakit, jotka napsahtavat haukattaessa. Resepti: HK
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(340 g)HK Amerikan pekonia
- 500gperunoita keitettynä
- 300granskankermaa
- 1rklvalkoviinietikkaa
- 1rklvaahterasiirappia
- 1ruukkuruohosipulia hienonnettuna
- 1/2tlmustapippuria
Lisäksi
- 2pkt(à 420 gHK Aito nakkeja
- lehtipersiljaa
Valmistus
yli 60 min- Paista pekonit 200 asteisessa uunissa rapeiksi ja anna niiden hieman jäähtyä.
- Leikkaa keitetyt perunat kuorineen suupaloiksi. Silppua pekoni pieniksi paloiksi ja sekoita rasvoineen perunapalojen kanssa. Lisää perunoiden ja pekonin joukkoon ranskankerma, valkoviinietikka, vaahterasiirappi, ruohosipuli ja rouhittu mustapippuri. Sekoita hyvin ja laita jääkaappiin maustumaan tunniksi.
- Kuumenna kattilassa noin 1 1/2 litraa vettä kiehuvaksi. Laita nakit kattilaan ja ota virta pois päältä, älä enää kiehuta. Peitä kattila kannella ja anna nakkien olla kuumassa vedessä noin 5 minuuttia. Kaada kattilasta vesi pois ja anna nakkien kuivahtaa kuumassa kattilassa vielä muutama minuutti. Lopputulos on täydellinen, kun nakki napsahtaa haukatessa.
Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Amerikanpekoni ? Perunat ?