SardiinivinaigretteReseptin teki kumppani

Sardiinivinaigrette

Kokeile maustettuja vinaigrettejä grilliruokien kanssa. Sardiinivinaigrette viimeistelee grillatut salaatit ja sopii hyvin myös grillattujen äyriäisten kanssa.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 3pientä sardiinifileetä
    • 1/2(20-30 g)salottisipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1/2ruukkulehtipersiljaa
    • 1/2ruukkuruohosipulia
    • 100gkirsikkatomaatteja
    • 1rklsitruunanmehua
    • 2dlrypsiöljyä
    • 2rklpieniä kapriksia
    • 1/2dlvalkoviinietikkaa
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Hienonna sardiinifileet, salotti- ja valkosipulit sekä yrtit pieneksi. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi. Purista sitruunan mehu.
  2. Laita kattilaan rypsiöljy ja sipulit, kuullota 2 minuuttia. Lisää hienonnetut sardiinifileet ja kaprikset. Lisää valkoviinietikka ja nosta kattila pois liedeltä. Lisää tomaatit, yrtit ja sitruunanmehu.
  3. Anna maustua kylmässä hetki. Säilytä jääkaapissa. Sekoita ennen tarjoilua ja tarjoa huoneenlämpöisenä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille