Pekonipyttipannu
Helppo pekoninen pyttipannu onnistuu kesällä grillissä muurikalla. Voit valmistaa pyttiksen myös paistinpannulla. Tarjoa sinappisen jogurttikastikkeen kanssa. Noin 4,00/annos.*
- 3-4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1pkt(4 kpl/320 g)Pirkka Luomu grillimakkaraa
- 1pkt(130 g)Pirkka Luomu aamiaispekonia
- 1ps(500 g)Findus yrttiset uuni- ja grillikasviksia (pakaste)
- n. 1rklöljyä
- ripaussuolaa
- 1/4dlruohosipulia hienonnettuna
Kastike
- 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- 2-3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- ripaussokeria
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Puolita grillimakkarat ja leikkaa vinoviipaleiksi. Leikkaa pekonit 4 osaan.
- Kypsennä pekonit muurikassa tai pannulla. Ruskista myös makkarapalat pekonin rasvassa. Siirrä sivuun.
- Lisää muurikkaan jäiset kasvikset ja paista käännellen, kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä. Lisää pekonit ja makkarat kasvisten sekaan.
- Paista kananmunat öljyssä toiselta puolelta ja nosta häränsilmiksi pyttipannun päälle. Voit myös tehdä pyttipannuun kolot ja hyydyttää kananmunat kannen alla kypsiksi. Ripottele kananmunille suolaa ja koristele pyttipannu ruohosipulilla.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa pyttipannun kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi