PekonipyttipannuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pekonipyttipannu

Helppo pekoninen pyttipannu onnistuu kesällä grillissä muurikalla. Voit valmistaa pyttiksen myös paistinpannulla. Tarjoa sinappisen jogurttikastikkeen kanssa. Noin 4,00/annos.*

  • 3-4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

3-4 annosta
    • 1pkt(4 kpl/320 g)Pirkka Luomu grillimakkaraa
    • 1pkt(130 g)Pirkka Luomu aamiaispekonia
    • 1ps(500 g)Findus yrttiset uuni- ja grillikasviksia (pakaste)
    • 4Pirkka Luomu kananmunaa
    • n. 1rklöljyä
    • ripaussuolaa
    • 1/4dlruohosipulia hienonnettuna

Kastike

    • 1prk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 2-3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • ripaussokeria
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Puolita grillimakkarat ja leikkaa vinoviipaleiksi. Leikkaa pekonit 4 osaan.
  2. Kypsennä pekonit muurikassa tai pannulla. Ruskista myös makkarapalat pekonin rasvassa. Siirrä sivuun.
  3. Lisää muurikkaan jäiset kasvikset ja paista käännellen, kunnes ne ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä. Lisää pekonit ja makkarat kasvisten sekaan.
  4. Paista kananmunat öljyssä toiselta puolelta ja nosta häränsilmiksi pyttipannun päälle. Voit myös tehdä pyttipannuun kolot ja hyydyttää kananmunat kannen alla kypsiksi. Ripottele kananmunille suolaa ja koristele pyttipannu ruohosipulilla.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa pyttipannun kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu