
Pinaattimuhennos
Pinaattimuhennos maistuu herkulliselta lämminsavulohen, kanamunien sekä keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(150 g)Pirkka pinaattia (pakaste)
- 1rklvoita
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
- 2tlvehnäjauhoja
- 2tlsitruunanmehua
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
- ripaussokeria
Lisäksi
- lämminsavulohta
- uusia perunoita
- 1–4kananmunaa koviksi keitettyinä
Valmistus
alle 15 min- Sulata voi kattilassa. Lisää pinaattipalat ja sekoita, kunnes pinaatti on sulanut ja kiehahtanut.
- Sekoita kerman joukkoon vehnäjauhot ja kaada seos pinaatin joukkoon. Kiehauta sekoittaen. Mausta sitruunanmehulla, pippurilla, suolalla ja sokerilla. Tarjoa pinaattimuhennos kalan kastikkeena. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja kananmunia.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile myös
- alle 30 min3,9(239 arvostelua)
- 30 - 60 min3,7(16 arvostelua)
- alle 30 min3,5(36 arvostelua)
Kommentoi