• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Perunapannukakku

Perunapannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 436 kcal / annos (400g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota perunaviipaleet sulamaan. Sekoita maidon joukkoon vehnäjauhot ja munat. Mausta suolalla ja kurkumalla. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  2. Suikaloi pekoni. Kuori, halkaise ja viipaloi sipuli. Paista pannussa pekoni ja lisää joukkoon sipulisuikaleet hetkeksi pehmenemään. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi.
  3. Levitä uunipannulle leivinpaperin päälle pekoni-sipuliseos ja sen päälle perunaviipaleet sekä paprikasuikaleet. Kaada taikina uunipannulle. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia.
  4. Lohko kirsikkatomaatit ja tarjoa ne perunapannukakun kanssa.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 436 kcal1 830 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja58 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille