• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punertava juuresvuoka

Punertava juuresvuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 441 kcal / annos (350g)

Ainekset

6 annosta
    • 4-5(n. 500 g)punajuurta
    • 1(400 g)bataatti
    • 1(150 g)palsternakka
    • 4(n. 400 g)perunaa
    • 1isosipuli
    • 1rklöljyä
    • 1/2ps(à 150 g)sinihome- tai savujuustomurua
    • 1tlsuolaa
    • 1/2-1tlmustapippuria
    • 2tlrakuunaa
    • 4dlruokakermaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja suikaloi punajuuret, bataatti, palsternakka ja perunat monitoimikoneen ohuella leikkuuterällä. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Ruskista jauheliha kahdessa osassa paistinpannulla öljyssä. Kuullota myös sipuli. Voitele reilun kokoinen (3 l) uunivuoka. Sekoita kasvikset vuoassa jauhelihan, sipulin ja juustomurun kanssa.
  3. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla. Kaada päälle ruokakerma. Paista 175-asteisessa uunissa reilu tunti. Tarjoa raejuuston kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 441 kcal1 840 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja31 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille