Punertava juuresvuoka
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Broileri-juuresvuoka saa kauniin värinsä punajuuresta ja sinihomejuusto antaa lisää makua. Helppoa ja hyvää ruokaa koko perheelle.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
4–5 (n. 500 g) | punajuurta tai |
1 (400 g) | bataatti tai |
1 (150 g) | palsternakka tai |
4 (n. 400 g) | perunaa tai |
1 iso | sipuli tai |
1 rs (400 g) | tai |
1 rkl | öljyä tai |
1/2 ps (à 150 g) | sinihome- tai savujuustomurua tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2–1 tl | mustapippuria tai |
2 tl | rakuunaa tai |
4 dl | ruokakermaa tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuori ja suikaloi punajuuret, bataatti, palsternakka ja perunat monitoimikoneen ohuella leikkuuterällä. Kuori ja hienonna sipuli.
Ruskista jauheliha kahdessa osassa paistinpannulla öljyssä. Kuullota myös sipuli. Voitele reilun kokoinen (3 l) uunivuoka. Sekoita kasvikset vuoassa jauhelihan, sipulin ja juustomurun kanssa.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja rakuunalla. Kaada päälle ruokakerma. Paista 175-asteisessa uunissa reilu tunti. Tarjoa raejuuston kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(52 arviota)
- yli 60 min4,0(48 arviota)
- yli 60 min4,0(70 arviota)
- 30 - 60 min4,3(18 arviota)
- yli 60 min3,0(22 arviota)
- 30 - 60 min4,3(18 arviota)
- yli 60 min2,8(20 arviota)
- 30 - 60 min4,6(83 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (19 arviota)