Pesto-ruiskuorrutettu atlantinseitiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pesto-ruiskuorrutettu atlantinseiti

Rukiiset näkkärimurut ja pesto tuovat uutta makua uunikalaan. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta seiti huoneenlämpöön. Murenna näkkileivät pakastuspussissa kaulimen avulla.
  2. Paloittele kohmeinen kala neljään osaan ja siirrä kalapalat voideltuun uunivuokaan.
  3. Levitä kalojen päälle pestokastiketta ja ripottele pinnalle ruisnäkkileipämurua. Paista 175 asteessa noin 20 minuuttia.
  4. Kuutioi tomaatit ja ripottele valmiin annoksen päälle. Rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa kala perunasoseen kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua