• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Välimeren uunikala

Välimeren uunikala valmistuu helposti uunissa. N. 1,55€/annos.
Välimeren uunikala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 99,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan jääkaapissa. Kaada sulamisvesi pois. Leikkaa kalapala neljään annospalaan ja mausta kala molemmin puolin suolalla.
  2. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit pienemmiksi.
  3. Lisää uunivuokaan toinen tölkki tomaatteja, ja puolet sipuleista, aurinkokuivatuista tomaateista ja mausteista. Nosta kalapalat vuokaan ja lisää loput tomaatit, sipulit ja mausteet vuokaan. Ripottele pinnalle oliivit ja kaprikset. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoa uunikala riisin tai perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,3 kcal416 kJ
  • Proteiinia7,59 g
  • Hiilihydraatteja3,33 g
  • Rasvaa6,13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua