• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
UuniseiReseptin teki kumppani

Uunisei

Uunisei eli uuniseiti on uunissa valmistuva kalaruoka, jonka voit maustaa juustolla, kermalla, rosmariinilla ja suolalla sekä pippurilla.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(400 g)pakasteseitiä
    • n. 3/4tlsuolaa
    • ripausjauhettua valkopippuria
    • (maustemitallinen rosmariinia)
    • 2dlruoka- tai kuohukermaa
    • 1 1/2dljuustoraastetta
    • 2tlkorppujauhoja

Valmistus

yli 60 min
  1. Laita seipalat uuninkestävään vuokaan. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Ota vuoka uunista (ripottele hienonnettu rosmariini pinnalle), kaada ruokakerma tai kuohukerma vuokaan, ripottele juustoraaste ja korppujauhot pinnalle. Jatka kypsentämistä kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua