• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttilihapullat

Yrttilihapullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 240 kcal / annos (160g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa. Anna korppujauhojen turvota.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulikuutiot rasvassa. Sekoita joukkoon valkosipulit ja yrttiseos. Hienonna tomaatti.
  3. Sekoita jauheliha, sipuliseos, tomaatti, muna ja mausteet turvonneiden korppujauhojen joukkoon.
  4. Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä vedellä kostutetuin käsin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes ne tuntuvat painettaessa kiinteiltä. Tarjoa lisäksi perunoita tai perunasosetta ja salaattia.

Ravintosisältö perannos 160g100 g

  • 240 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia24 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille