• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possunfileepihvit ja sinappiset kesäkasvikset

Possunfileepihvit ja sinappiset kesäkasvikset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 430 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Kesäkasvikset

    • 5-6(300 g)porkkanaa
    • 1pieni (400 g)kukkakaali
    • 1pieni (300 g)parsakaali
    • 4nippusipulia
    • 1rklvoita
    • 1rklöljyä
    • 2rklvehnäjauhoja
    • 3dlkasvisten keitinlientä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria
    • 1dlvispikermaa
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhdo kasvikset. Kuori tarvittaessa porkkanat. Paloittele porkkanat ja kaalit suupaloiksi. Lohko sipulit. Hienonna sipuleiden varret ja säästä ne koristeeksi.
  2. Keitä kasviksia suolalla ja ripauksella sokeria maustetussa vedessä noin 3 minuuttia. Siivilöi kasvikset, mutta säästä keitinlientä 3 dl.
  3. Kuumenna kattilassa voi ja öljy, lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Kaada joukkoon keitinliemi kahdessa erässä. Hauduta muutama minuutti sekoittaen. Lisää sinappi, mausteet ja kerma. Kaada kasvikset kattilaan. Kuumenna. Ripottele päälle sipulinvarret ja persilja.
  4. Leikkaa possunfilee ohuiksi viipaleiksi ja paista ne kypsiksi muurinpohja- tai paistinpannulla. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 430 kcal1 800 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille