Pestopasta
Pestopasta on nopea ja helppo arkiruoka. Itse tehtyyn pestoon on käytetty pinjansiementen sijaan manteleita. Noin 1,40 €/annos*
4 annostaalle 30 min96,6 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
Pesto
- 1ruukkutuoretta basilikaa
- 50g(n. 1 dl)Pirkka kuorittuja manteleita
- (2valkosipulinkynttä)
- 1/2dlparmesaania raastettuna
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlpippuria
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Mittaa peston ainekset kulhoon. Soseuta, kunnes peston koostumus on sopivaa.
- Sekoita pesto valutetun, kuuman pastan joukkoon. Tarjoa heti.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Ravintosisältö per 100 g
- 96,6 kcal404 kJ
- Proteiinia 2,22 g
- Hiilihydraatteja9,81 g
- Rasvaa5,38 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Punnitaanko pasta ennen keittämistä vai sen jälkeen?
K, pasta on punnittu kuivana eli ennen keittämistä.