Pestopasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Pestopasta on nopea ja helppo arkiruoka. Itse tehtyyn pestoon on käytetty pinjansiementen sijaan manteleita.
Ainekset
4 annosta
Pesto
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 50 g (n. 1 dl) Pirkka kuorittuja manteleita
- 1 dl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- (2 valkosipulinkynttä)
- 1/2 dl parmesaania raastettuna
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl pippuria
Ravintosisältö
- Energia1 837 kJ / 436 kcal
- Rasva25,3 g
- josta tyydyttynyttä4,3 g
- Hiilihydraatit41 g
- josta sokereita2,2 g
- Proteiini10,4 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Mittaa peston ainekset kulhoon. Soseuta, kunnes peston koostumus on sopivaa.
- Sekoita pesto valutetun, kuuman pastan joukkoon. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(41 arviota)
- alle 30 min4,0(170 arviota)
- alle 30 min3,9(82 arviota)
- alle 30 min3,8(52 arviota)
- yli 60 min3,5(20 arviota)
- alle 30 min4,0(43 arviota)
- alle 15 min4,7(46 arviota)
- alle 30 min2,3(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (177 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenPastapää, kuuden hengen annoksen saat, kun valmistat reseptin puolitoistakertaisena.
- Pastapää2 vuotta sittenMitä jos tekee kuudelle ihmiselle? Muuttuvatko määrät paljon?
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenK, pasta on punnittu kuivana eli ennen keittämistä.
- K4 vuotta sittenPunnitaanko pasta ennen keittämistä vai sen jälkeen?