• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pestopasta

Pestopasta on nopea ja helppo arkiruoka. Itse tehtyyn pestoon on käytetty pinjansiementen sijaan manteleita.
Pestopasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 96,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pesto

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna mantelit monitoimikoneessa. Lisää basilikanlehdet ja hienonna myös ne. Lisää joukkoon öljy, (kuoritut valkosipulinkynnet), parmesaanijuusto, suola ja pippuri. Sekoita pesto kuuman pastan joukkoon. Tarjoa pestoperhoset heti.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,6 kcal404 kJ
  • Proteiinia2,22 g
  • Hiilihydraatteja9,81 g
  • Rasvaa5,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille