• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pestopuustit

Pestopuustit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 16 kpl
  • yli 60 min
  • 267 kcal / 100 g

Ainekset

n. 16 kpl

Taikina

Täyte

Voiteluun

    • 1kananmuna

Pinnalle

    • 1 1/2dlemmental-mozzarellajuustoraastetta

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita joukkoon osa jauhoista, suola, siirappi, chilikastike ja pestosta valunut öljy. Lisää loput jauhot ja alusta taikina tasaiseksi. Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.
  2. Valuta pestokastike siivilässä. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
  3. Kaaviloi taikina jauhotetulla leivinpöydällä suorakaiteen muotoiseksi levyksi (n. 25 cm x 50 cm). Levitä levylle pesto. Ripottele päälle paprikakuutiot ja juustoraaste. Kääri levy rullalle kääretortun tapaan ja leikkaa noin 3 cm:n levyisiksi viipaleiksi.
  4. Nosta rullat pellille muffinivuokiin, peitä liinalla ja anna kohota hyvin. Voitele kohonneet pestopuustit kananmunalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pestopuustit ovat kauniin ruskeita.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 267 kcal1 120 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja23,2 g
  • Rasvaa14,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua