• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipuli-juustoleipä

Sipuli-juustoleipä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 kpl
  • yli 60 min
  • 235 kcal / 100 g

Ainekset

1 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota suikaleet öljyssä.
  2. Kuumenna vesi noin 42 asteiseksi ja lisää joukkoon suola sekä pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva.
  3. Lisää taikinakulhoon 1 dl juustoraasteesta ja noin 3/4 osa sipuleista. Alusta loput jauhot vähitellen.
  4. Kohota taikina lämpimässä ja vedottomassa paikassa. Leivo taikina pyöreäksi leiväksi. Kohota leipä hyvin.
  5. Ripottele pinnalle loput sipulisuikaleet ja juustoraaste. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 235 kcal984 kJ
  • Proteiinia10,1 g
  • Hiilihydraatteja36,5 g
  • Rasvaa5,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua