• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pienet juusto-kasvisquichet

Pienet juusto-kasvisquichet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 203 kcal / 100 g

    Ainekset

    12 kpl

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Anna taikinalevyjen sulaa erillään ja kauli kumpikin 18x27 cm:n kokoiseksi levyksi. Leikkaa molemmat levyt taikinapyörällä 6 osaan, jolloin neliön koko on 9x9 cm.
    2. Nostele neliöt (12 kpl) muffinivuokien pohjalle ja reunoille niin, että kulmat jäävät pystyyn, mutta muu taikina ulottuu vuoan reunaan asti. Nosta pelti kylmään odottamaan.
    3. Paloittele paprika. Kuullota paprikaa öljyssä ja lisää kasvissuikaleet. Kuumenna, kunnes neste haihtuu. Mausta yrttiseoksella ja anna jäähtyä.
    4. Paloittele sinihomejuusto ja lisää se sekä juustoraaste jäähtyneiden vihannesten joukkoon. Jaa täyte taikinakuppeihin ja tasoita pinta.
    5. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää kasvirasvasekoite, suola ja pippuri. Täytä taikinakupit munaseoksella ja painele kasvikset pinnan alle.
    6. Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20-25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja pinta saanut hiukan väriä. Anna paistosten hiukan jäähtyä ennen irrottamista. Tarjoa kahvipöydän suolaisena tai salaatin kanssa pikkusuolaisena. Pienet juusto-kasvisquichet voi pakastaa ja lämmittää uunissa tai mikrossa.

    Ravintosisältö per 100 g

    • 203 kcal848 kJ
    • Proteiinia5,31 g
    • Hiilihydraatteja14,3 g
    • Rasvaa13,9 g

    Lisätietoa reseptistä

    Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

    Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

    Kommentoi

    Arvosana reseptille