Sillikaviaari
Sillikaviaari valmistuu helposti ja nopeasti. Sinappinen sillikaviaari sopii niin kesäiseen kuin jouluiseenkin kalapöytään ja leivän päälle.
- 10 annosta
- alle 15 min
- 217 kcal / 100 g (36g)
Ainekset
10 annosta
- 2kovaksi keitettyä munaa
- 4matjessillifileetä
- 1(55 g)sipuli
- 1prk(120 g)smetanaa
- 1/2tlrouhittua maustepippuria
Koristeluun
- ruohosipulia
Valmistus
alle 15 min- Keitä munat ja hienonna ne, samoin sillit ja sipuli. Mausta smetana dijon-sinapilla ja maustepippurilla. Lisää smetana silliseokseen ja sekoita.
- Koristele sillikaviaari hienonnetulla ruohosipulilla.
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 217 kcal909 kJ
- Proteiinia 10,6 g
- Hiilihydraatteja4,13 g
- Rasvaa17,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Pitääkö sillikaviaariin silli ja sipuli oikeasti keittää?
Raxi2, pahoittelut kenties hieman epäselvästä ilmaisusta ohjeessa. Reseptissä munat tulee keittää ja sen jälkeen hienontaa. Myös silli ja sipuli tulee hienontaa, mutta niitä ei ole tarkoitus keittää.