SillikaviaariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sillikaviaari

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
Sillikaviaari valmistuu helposti ja nopeasti. Sinappinen sillikaviaari sopii niin kesäiseen kuin jouluiseenkin kalapöytään ja leivän päälle.

    Ainekset

    10 annosta
    2
     
    kovaksi keitettyä munaa
    tai
    4
     
    tai
    1 (55 g)
     
    sipuli
    tai
    1 prk (120 g)
     
    smetanaa
    tai
    1 tl
     
    tai
    1/2 tl
     
    rouhittua maustepippuria
    tai

    Koristeluun

     
    ruohosipulia
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    793 kJ / 190 kcal
    Rasva
    17,7 g
    josta tyydyttynyttä
    10,2 g
    Hiilihydraatit
    2,6 g
    josta sokereita
    2,4 g
    Proteiini
    5,7 g
    Suola
    0,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min

    Keitä munat ja hienonna ne, samoin sillit ja sipuli. Mausta smetana dijon-sinapilla ja maustepippurilla. Lisää smetana silliseokseen ja sekoita.

    Koristele sillikaviaari hienonnetulla ruohosipulilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka matjessillifileet n180g MSC vakuumi
      Hinta n. 3,05/kpl
      16,95/kg
    • Pirkka Dijon -sinappi 210g
      Hinta 2,55/kpl
      12,14/kg
    • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/kg
    • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
      Hinta 1,89/kpl
      3,78/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,1 (42 arviota)

    • Mumma-52
      10 kuukautta sitten
      Tein 14 hengelle. 2xresepti + (iso+) 2 smetanaa = 4. Näyttää riittävän .
    • Mumma-52
      10 kuukautta sitten
      Dijon antaa hyvän säväyksen. Ruohosipulin tilalla käytin tilliä . Toimii
    • Silli
      11 kuukautta sitten
      Ei riitä tuo määrä kymmenelle.
    • Kokkienkokki3
      2 vuotta sitten
      Aika vähän tulee 10 annokseen , riippuu toki mitä annoksella tarkoitetaan 🤔 ruokalusikkaa vai vähemmän.
    • Raxi2
      3 vuotta sitten
      Pitääkö sillikaviaariin silli ja sipuli oikeasti keittää?
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Raxi2, pahoittelut kenties hieman epäselvästä ilmaisusta ohjeessa. Reseptissä munat tulee keittää ja sen jälkeen hienontaa. Myös silli ja sipuli tulee hienontaa, mutta niitä ei ole tarkoitus keittää.