• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sillikaviaari

Sillikaviaari valmistuu helposti ja nopeasti. Sinappinen sillikaviaari sopii kesäiseen kalapöytään tai leivän päälle.
Sillikaviaari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 217 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 2kovaksi keitettyä munaa
    • 4matjessillifileetä
    • 1sipuli
    • 1prksmetanaa
    • 2tlColman´s sinappijauhetta
    • 1/2tlrouhittua maustepippuria

Koristeluun

    • ruohosipulia

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat ja hienonna ne, samoin sillit ja sipuli. Mausta smetana sinappijauheella ja maustepippurilla. Lisää smetana silliseokseen ja sekoita.
  2. Koristele sillikaviaari hienonnetulla ruohosipulilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 217 kcal909 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja4,13 g
  • Rasvaa17,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille