• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
SillikaviaariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sillikaviaari

Sillikaviaari valmistuu helposti ja nopeasti. Sinappinen sillikaviaari sopii niin kesäiseen kuin jouluiseenkin kalapöytään ja leivän päälle.

  • 10 annosta
  • alle 15 min
  • 217 kcal / 100 g (36g)

Ainekset

10 annosta
    • 2kovaksi keitettyä munaa
    • 4matjessillifileetä
    • 1(55 g)sipuli
    • 1prk(120 g)smetanaa
    • 1tldijon-sinappia
    • 1/2tlrouhittua maustepippuria

Koristeluun

    • ruohosipulia

Valmistus

alle 15 min
  1. Keitä munat ja hienonna ne, samoin sillit ja sipuli. Mausta smetana dijon-sinapilla ja maustepippurilla. Lisää smetana silliseokseen ja sekoita.
  2. Koristele sillikaviaari hienonnetulla ruohosipulilla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 217 kcal909 kJ
  • Proteiinia10,6 g
  • Hiilihydraatteja4,13 g
  • Rasvaa17,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille