• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pihvit homejuustokastikkeessa

Pihvit homejuustokastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 78,2 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4(à 150-200 g)naudan sisäfileepihviä
    • voita
    • öljyä
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
    • (1 rklkonjakkia)
    • persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Painele pihvejä kädellä hieman ohuemmiksi. Sivele pihvit öljyllä. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Kuumenna paistinpannu ja paista pihvit kahdessa erässä. Paistoaika on noin 3 minuuttia/puoli halutusta kypsyysasteesta riippuen.
  3. Lisää juusto pannulle nokareina ja kaada pihvien päälle kerma. Anna hautua pari minuuttia. (Mausta konjakilla halutessasi.) Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 78,2 kcal327 kJ
  • Proteiinia4,14 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa6,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille