• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valko-sinihomejuustopihvit

Valko-sinihomejuustopihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 241 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 500-600gnaudan sisäfileetä
    • 1/2rklöljyä
    • 1/2rklvoita
    • 1pkt(150 g)Blå Castello -juustoa
    • 1tlk(2 dl)vispikermaa
    • mustapippurirouhetta
    • n. 1/4tlsuolaa
    • persiljaa

Valmistus

alle 15 min
  1. Ota filee hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Viipaloi filee 4-5 pihviksi niin että kalvo poistuu samalla. Painele viipaleita sormenpäillä.
  2. Kuumenna valurautaisessa paistinpannussa öljy ja voi, paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta.
  3. Lisää pannuun juusto nokareina ja kaada pihvien päälle kerma. Ripottele joukkoon mustapippuria ja hieman suolaa. Anna hautua hetki. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihanneshöystön kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 241 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia15,1 g
  • Hiilihydraatteja0,71 g
  • Rasvaa19,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille