• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Valkosuklaapannacotta

Valkosuklaapannacotta on herkullisen täyteläinen jälkiruoka, joka maistuu raikkaan vadelmakastikkeen kanssa. Resepti vain noin 0,75 €/annos*.
Valkosuklaapannacotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 306 kcal / annos (125g)

Ainekset

6 annosta

Vadelmakastike

Valmistus

yli 60 min
  1. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Siirrä kattila pois levyltä.
  3. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota liivatteet kuuman kerman joukkoon. Paloittele suklaa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
  4. Sekoita hieman jäähtyneeseen kermaseokseen jogurtti ja vanilliinisokeri. Jaa seos annoslaseihin ja hyydytä pannacottaa jääkaapissa noin 3 tuntia ennen tarjoamista.
  5. Keitä vadelmia, vettä ja sokeria noin 3 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Annostele kastike jälkiruokien päälle tai tarjoa se erikseen. Koristele tuoreilla vadelmilla halutessasi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 306 kcal1 280 kJ
  • Proteiinia3,96 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa19,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 41 arvostelua