• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vihreä vuohenjuusto-lohipasta

Vuohenjuusto-lohipasta saa kauniin värin soseutetuista herneistä.
Vihreä vuohenjuusto-lohipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 770 kcal / annos (360g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota se rasvassa. Lisää herneet ja kerma. Keitä pari minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta kastike tillillä, suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta vuohenjuustokuutiot ja murustele ne haarukalla. Paloittele kala.
  4. Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Annostele pasta lämmitetyille lautasille. Lisää vuohenjuusto ja kalapalat.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 770 kcal3 220 kJ
  • Proteiinia37 g
  • Hiilihydraatteja82 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua