Pilvikananmunat
Kuohkeat pilvimunat paistetaan uunissa ja tarjotaan rapeaksi paistetun pekonin sekä pecorino ja parmesan juustojen kanssa.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4kananmunaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1pkt(à 140 g)Pirkka pekonia
- 2-3rklruohosipulia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Erottele valkuaiset kulhoon. Jätä keltuaiset munankuoren puolikkaaseen rasiaan odottamaan.
- Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita juustoraaste valkuaisvaahtoon.
- Jaa valkuaisvaahtoseos neljäksi keoksi leivinpaperin päälle pellille. Paina lusikalla keskelle painaumat.
- Kypsennä valkuaiskekoja uunissa 200 asteessa 3-5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Ota pelti pois uunista ja lisää keltuaiset syvennyksiin kekojen keskelle. Jatka kypsennystä vielä 3-5 minuuttia, riippuen keltuaisen halutusta kypsyydestä.
- Hienonna pekoni ja paista pannulla rapeaksi.
- Ripottele lopuksi suolaa, pippuria, pekonimurua ja ruohosipulia pilvimunien päälle. Tarjoa sellaisenaan tai leivän kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi