• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vihreä kesäkeitto

Vihreä kesäkeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1pieni (300 g)kukkakaali
    • 1pieni (300 g)parsakaali
    • 6-8(300 g)uusia perunoita
    • n. 50gtuoretta pinaattia
    • 1 1/2dltuoreita tai pakasteherneitä
    • n. 5dlvettä
    • 1tlsuolaa
    • 5dlmaitoa
    • 1/2dlpersiljaa
    • mustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kukka- ja parsakaalit sekä perunat. Hienonna pinaatti.
  2. Keitä perunoita ja kukkakaalia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää parsakaalit, herneet ja pinaatti. Keitä vielä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää maito ja kuumenna.
  4. Mausta keitto lopuksi tuorejuustolla, persiljalla ja pippurilla. Tarjoa karjalanpiirakoiden kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 42,4 kcal177 kJ
  • Proteiinia2,22 g
  • Hiilihydraatteja5,01 g
  • Rasvaa1,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille