• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaattinen kalamureke

Vaalea kalamureke saa vihertävän värin pinaatista ja tillistä. Murekkeen kanssa maistuvat uudet perunat tai perunasose.
Pinaattinen kalamureke
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 140 kcal / annos (140g)

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

    • Crème Bonjour Cuisinea, tilli & sitruuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata pinaatti mikrossa tai kattilassa. Valuta pinaatista irtoava neste lävikössä. Sekoita voi lämpimän pinaatin joukkoon.
  2. Hienonna kalafileet monitoimikoneen leikkuuterällä. Lisää kulhoon koneen käydessä vuorotellen ruokakerma, kananmunat, pinaatti ja tilli. Lisää sitruunanmehu ja mausteet. Sekoita massa tasaiseksi.
  3. Kaada murekemassa voideltuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (tilavuus noin 1 l). Nosta vuoka suurempaan korkeareunaiseen uunivuokaan. Kaada ulompaan uunivuokaan lämmintä vettä niin paljon, että vesiraja ulottuu murekevuoan puoliväliin.
  4. Kypsennä mureketta vesihauteessa 200-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai kunnes mureke on kypsää. Kumoa mureke tarjoiluvadille. Tarjoa kalamureke perunasoseen ja cuisinen kanssa.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 140 kcal583 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9