• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaattipannukakku

Pinaattipannukakku valmistuu lähes itsekseen. Sekoita ainekset, anna turvota ja paista uunissa.
Pinaattipannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 170 kcal / annos (140g)

Ainekset

8 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Anna turvota noin 30 minuuttia. Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti.
  2. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa pinaattipannukakku raejuuston ja kinkkuviipaleiden kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Tee taikina aamulla jääkaappiin turpoamaan. Näin arki-illan ruoka on nopeasti valmis.

Ravintosisältö perannos 140g100 g

  • 170 kcal711 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille32