Piparjuuri-persiljasilakat
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
Piparjuurisilakat maistuvat kalan ystäville. Piparjuuri ja persilja maustavat silakoiden kastikkeen.
- Gluteeniton
Ainekset
12 annosta
600 g | silakkafileitä tai |
Etikkaliemi | |
---|---|
5 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | väkiviinaetikkaa tai |
1 rkl | suolaa tai |
Kastike | |
1 1/2 dl | majoneesia tai |
2 dl | crème fraîchea (ranskankerma) tai |
2 rkl | tai |
1/2 dl | persiljaa hienonnettuna tai |
1/4 tl | suolaa tai |
1 rkl | kermaa tai |
2 rkl | piparjuurta raastettuna tai |
3 rkl | sokeria tai |
mustapippurirouhetta tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuivaa silakkafileet kevyesti talouspaperilla ja poista fileistä nahka. Sekoita vesi, etikka ja suola niin, että suola sulaa. Kaada etikkaliemi silakkafileiden päälle. Anna silakoiden kypsyä jääkaapissa n. 8 tuntia.
Sekoita majoneesi, ranskankerma, sinappi, persiljasilppu ja suola. Sekoita kerman joukkoon piparjuuri, sokeri ja mustapippurirouhetta. Yhdistä kerma- ja majoneesiseokset.
Valuta silakat. Kaada kastike silakoiden päälle ja sekoita. Anna piparjuuri-persiljasilakoiden maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,1(10 arviota)
- yli 60 min3,0(5 arviota)
- yli 60 min3,9(20 arviota)
- yli 60 min3,9(30 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min4,5(4 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min3,0(11 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)