MaksakastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Maksakastike

Maksakastike on helppo ja herkullinen kotiruoka, joka saa makua ripauksesta inkivääriä. Kerma miedontaa maksan makua juuri sopivasti.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Tarjoiluun

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista maksasta kalvot ja taputtele pinta kuivaksi talouspaperilla. Kuutioi maksa. Kuori ja silppua sipulit. Kuori ja raasta inkivääri.
  2. Kuullota sipulit ja inkivääri pannulla ruokalusikallisessa voita. Kumoa ne sivuun odottamaan ja ruskista maksakuutiot lopussa voissa. Kaada sipulit takaisin pannulle ja mausta seos suolalla ja pippurilla.
  3. Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja kääntele. Kaada pannulle myös vesi, murenneltu lihaliemikuutio ja kerma. Anna maksakastikkeen hautua vielä 5 minuuttia.
  4. Tarjoa maksakastike perunamuusin ja puolukkahillon kanssa.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Snellman Naudan maksapala n. 500g
    Snellman Naudan maksapala n. 500g
    4,00/kpl7,99/kg
  • Tamminen naudan maksa 350g jauhettu
    Tamminen naudan maksa 350g jauhettu
    3,85/kpl11,00/kg
  • Sipuli peltokuivattu
    Sipuli peltokuivattu
    0,14/kpl1,25/kg
  • Salottisipuli ulkomainen
    Salottisipuli ulkomainen
    4,95/kg