Pizzapannari
Tosi helppo arkiruoka syntyy yhdistämällä pizzan täytteet pannariin. Pizzapannari viimeistellään rucolalla ja kirsikkatomaateilla. Noin 1,95 €/annos.
6 annosta30 - 60 min400 kcal / annos (295g)
Ainekset
6 annosta
- 1/2tlleivinjauhetta
- 1rklPirkka rypsiöljyä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Täyte
- 1pkt(100 g)Pirkka Luomu meetvurstia
- 1tlk(320 g/ 160 g)Pirkka viipaloituja herkkusieniä
- 2tloreganoa
Pinnalle
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita pohjataikinan ainekset ja anna niiden turvota puolisen tuntia.
- Kaada taikina öljytyn leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
- Ota pannukakku uunista. Levitä päälle pastakastike, meetvurstiviipaleet ja valutetut herkkusieniviipaleet. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
- Jatka kypsentämistä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
- Levitä kypsän pizzapannarin pinnalle rucolaa ja paloiteltuja tomaatteja.
Katso video
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Ruokalajit
Ravintosisältö per annos 295g100 g
- 400 kcal1 680 kJ
- Proteiinia 19 g
- Hiilihydraatteja33 g
- Rasvaa20 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Liha pois ni tuli parempi
Tämä täytyy toteuttaa, kiitos reseptisrä. ❤️😊
En ymmärrä, ensinnäkin pannarin eli kropsun päälle laitetaan pitsa värkit. Sitte sen verran muuttaisin ohjetta, mikäli tätä teksisin, että kastaisin tomaatit kiehuvaan veteen, jotta saisi niistä kuoret pois.
Helppo ja hyvä resepti!