PizzapannariTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pizzapannari

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Tosi helppo arkiruoka syntyy yhdistämällä pizzan täytteet pannariin. Pizzapannari viimeistellään rucolalla ja kirsikkatomaateilla.

    Ainekset

    6 annosta
    6 dl
     
    tai
    3
     
    tai
    3 dl
     
    tai
    1/2 tl
     
    leivinjauhetta
    tai
    1 rkl
     
    Pirkka rypsiöljyä
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Täyte

    1 tlk (390 g)
     
    tai
    1 pkt (100 g)
     
    Pirkka Luomu meetvurstia
    tai
    1 tlk (320 g/160 g)
     
    tai
    2 tl
     
    oreganoa
    tai
    1 ps (150 g)
     
    tai

    Pinnalle

    1/2 ps
     
    tai
    1 rs
     
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    573 kJ / 138 kcal
    Rasva
    6,7 g
    josta tyydyttynyttä
    2,8 g
    Hiilihydraatit
    11,5 g
    josta sokereita
    3,4 g
    Proteiini
    7,3 g
    Suola
    0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Sekoita pohjataikinan ainekset ja anna niiden turvota puolisen tuntia.

    Kaada taikina öljytyn leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.

    Ota pannukakku uunista. Levitä päälle pastakastike, meetvurstiviipaleet ja valutetut herkkusieniviipaleet. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.

    Jatka kypsentämistä uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.

    Levitä kypsän pizzapannarin pinnalle rucolaa ja paloiteltuja tomaatteja.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta