• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pizzapannari

Pizzapannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 400 kcal / annos (280g)

Ainekset

6 annosta

Täyte

Pinnalle

    • 1ruukkurucolaa
    • 3-4Pirkka Luomu tomaattia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita pohjataikinan ainekset ja anna niiden turvota puolisen tuntia.
  2. Kaada taikina öljytyn leivinpaperin päälle uunipannuun. Paista pannukakkua 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
  3. Ota pannukakku uunista. Levitä päälle pastakastike, meetvurstiviipaleet ja valutetut herkkusieniviipaleet. Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
  4. Jatka kypsentämistä uunin keskitasolla 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin värin.
  5. Levitä kypsän pizzapannarin pinnalle rucolaa ja paloiteltuja tomaatteja.

Ravintosisältö perannos 280g100 g

  • 400 kcal1 680 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille8