Salaattinen poro-juustopizza
Salaattinen poro-juustopizza maistuu vaikkapa iltapalaksi. Helppoa ja herkullista!
6-8 annosta30 - 60 min167 kcal / 100 g
Ainekset
6-8 annosta
Pohja
- 1pkt(360 g)Pirkka pizzapohja-aineksia
- 2dlvettä
- 3rklöljyä
Täyte
- 1rs(150 g)poron kylmäsavurouhetta
- 1tloreganoa
Pinnalle
- 200gleipäjuustoa
- 1tlk(227 g)Pirkka ananaspaloja
- 1ruukkujääsalaattia
- 1ruukkurucolaa
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 1rklananaspalojen mehua
- 1rklbalsamiviinietikkaa
- 1rkloliiviöljyä
Valmistus
30 - 60 min- Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
- Levitä pastakastike tasaisesti pohjan päälle. Ripottele pinnalle poro, juustoraaste ja oregano. Kypsennä 225 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt ja juusto sulanut sekä saanut vähän väriä.
- Leikkaa leipäjuusto paloiksi ja valuta ananaspalat. Ota pizza uunista ja nosta tarjoiluvadille. Levitä kuuman pizzan päälle revitty salaatti ja rucola, leipäjuustot, ananakset sekä kirsikkatomaatit. Pirskota pinnalle ananasmehua, balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Tarjoa salaattinen poro-juustopizza heti.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 167 kcal698 kJ
- Proteiinia 8,63 g
- Hiilihydraatteja15,8 g
- Rasvaa7,59 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi