• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Salaattinen poro-juustopizza

Salaattinen poro-juustopizza
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi.
  2. Levitä pastakastike tasaisesti pohjan päälle. Ripottele pinnalle poro, juustoraaste ja oregano. Kypsennä 225 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt ja juusto sulanut sekä saanut vähän väriä.
  3. Leikkaa juustoleivät pieniksi sektoreiksi ja valuta ananaspalat. Ota pizza uunista ja nosta tarjoiluvadille. Levitä kuuman pizzan päälle revitty salaatti ja rucola, leipäjuustot, ananakset sekä kirsikkatomaatit. Pirskota pinnalle ananasmehua, balsamiviinietikkaa ja oliiviöljyä. Tarjoa salaattinen poro-juustopizza heti.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal698 kJ
  • Proteiinia8,63 g
  • Hiilihydraatteja15,8 g
  • Rasvaa7,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille12