• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Poppikset ja paprikatahna

Paprikatahna on kauniin värinen ja täyteläinen dippi tai levite, joka sopii moneen tilanteeseen. Paahdettu paprika on maultaan makea ja hieman savuinen. Tämäkin resepti vain n. 2,05€/annos
Poppikset ja paprikatahna
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 79,7 kcal / annos (75g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

    • 1rs(200 g)Kariniemen kananpojan Poppis buffalo

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise paprikat, poista siemenet ja nosta paprikat uunipellille leivinpaperin päälle kuori ylöspäin. Paahda paprikoita grillivastusten alla 225 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes niiden pinta tummuu.
  2. Nosta paprikat pakastepussiin ja sulje pussi huolellisesti. Anna paprikoiden jäähtyä, jotta saat kuoret irti helposti.
  3. Soseuta kuoritut paprikat sauvasekoittimella. Lisää muut ainekset ja soseuta tasaiseksi. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa tai pippuria. Tarjoa paprikatahna dippinä tai levitteenä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit lisätä tahnaan myös yhden miedon punaisen chilin, mikäli haluat dipistä tulisemman. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 79,7 kcal333 kJ
  • Proteiinia3,86 g
  • Hiilihydraatteja6,44 g
  • Rasvaa4,17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5