• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Poro-kantarellipihvit

Poro-kantarellipihvit saavat mehevyyttä ja makua pekonista sekä kantarelleista. Pihvit maistuvat perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.
Poro-kantarellipihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 kpl
  • yli 60 min
  • 177 kcal / annos (150g)

Ainekset

8 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata jauheliha. Liota kuivattuja sieniä 1/2-1 tuntia kylmässä vedessä. Siivilöi liotusvesi talteen. Valuta ja hienonna sienet. Hienonna myös pekoni ja kuorittu sipuli.
  2. Ruskista pekonit kevyesti pannulla. Lisää joukkoon sipulit ja sienet. Hauduta kannen alla hetken aikaa. Sekoita sienten liotusveteen korppujauhot. Anna turvota noin 5 minuuttia.
  3. Sekoita jauheliha, sieni-pekoni-sipuliseos ja muna turvonneiden korppujauhojen kanssa. Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla.
  4. Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin 8 pihviä leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia tai paistinpannussa molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoa poro-sienipihvit perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 177 kcal742 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja9,52 g
  • Rasvaa8,54 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6