Riista-juurespataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Riista-juurespata

Noin 1,95€/annos.

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(480 g)Pirkka riistakäristystä
    • 1rklöljyä
    • 1sipuli
    • n. 1 1/2tlsuolaa
    • 5dlvettä
    • 2-3(250 g)Pirkka porkkanaa
    • 1/2(250 g)juuriselleriä
    • 1(200 g)palsternakka
    • 1/2(250 g)lanttua
    • 10katajanmarjaa huhmaressa hienonnettuna
    • 1tlrosmariinia
    • 1/2tlmustapippuria

Pinnalle

    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Viipaloi puhdistetut herkkusienet ja kuorittu sipuli.
  2. Ruskista käristysliha, sipulit ja herkkusienet öljyssä kuumassa paistokasarissa. Lisää vesi ja suola. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia.
  3. Kuori porkkanat, selleri, palsternakka ja lanttu. Paloittele juurekset kuutioiksi. Lisää juurekset ja loput mausteet lihan joukkoon. Kypsennä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä. Hienonna pinnalle persiljaa. Tarjoa perunasoseen tai keitetyn ohran ja puolukoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua