Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Carbonara-pastavuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Carbonara-pastavuoka

Mehevä pastavuoka valmistuu carbonaran tapaan pekonista ja parmesaanista. Lehtikaali tuo makua ja väriä täyteläiseen ruokaan. Noin 1,45€/annos.

  • 8 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta.
  2. Hienonna pekoni. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista lehtikaalista kovat keskiruodit ja hienonna kaalinlehdet. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi.
  3. Ruskista pekoni paistinpannulla omassa rasvassaan. Siirrä ruskistettu pekoni valumaan talouspaperin päälle.
  4. Kuullota sipuleita ja lehtikaalia tilkassa öljyä. Jatka kuullottamista noin 3 minuuttia, kunnes lehtikaali kutistuu ja pehmenee.
  5. Sekoita pasta, pekoni, lehtikaalipaistos ja parmesaaniraaste voidellussa isossa uunivuoassa.
  6. Sekoita maito, kerma, munat sekä suola ja pippuri. Kaada seos vuokaan ainesten päälle.
  7. Paista pastavuokaa 175-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, kunnes se hyytyy ja saa hieman väriä pintaansa.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka gnocchi kuviopasta 500g
    Pirkka gnocchi kuviopasta 500g
    1,19/kpl
    2,38/kg
  • Pirkka pekoni 140g
    Pirkka pekoni 140g
    1,59/kpl
    11,36/kg
  • Pirkka suomalainen pekoni 150g
    Pirkka suomalainen pekoni 150g
    2,15/kpl
    14,33/kg
  • HK Amerikan pekoni170g
    HK Amerikan pekoni170g
    4,002 kpl
    2,09/kpl
    12,29/kg
  • Punasipuli Suomi
    Punasipuli Suomi
    0,19/kpl
    1,89/kg
  • Pirkka suomalainen punasipuli 350 g 2 lk
    Pirkka suomalainen punasipuli 350 g 2 lk
    0,85/kpl
    2,43/kg