• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
PorosapasTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porosapas

Helpot porosapakset maistuvat glögijuhlien suolapalana.

  • 20 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

20 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese perunat ja leikkaa ne puoliksi.
  2. Mausta voisula suolalla ja kuivatulla rosmariinilla ja pyörittele perunat voissa. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Anna jäähtyä.
  3. Leikkaa cocktailkurkut kolmeen osaan. Taittele poron kylmäsavupaistisiivu ruusukkeeksi ja kiinnitä se perunan puolikkaan päälle cocktailtikulla. Asettele porosiivun päälle pala cocktailkurkkua ja koristele sapakset tuoreella rosmariinilla.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua