Porosapas
Helpot porosapakset maistuvat glögijuhlien suolapalana.
- 20 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
20 kpl
- 10pientä perunaa
- 1/2dlvoita sulatettuna
- 1/2tlhienoa merisuolaa
- 1/2tlkuivattua rosmariinia
- 20viipalettaPirkka Parhaat poron kylmäsavupaistia
- 20karpaloa
- tuoretta rosmariinia
- 20cocktailtikkua
Valmistus
30 - 60 min- Pese perunat ja leikkaa ne puoliksi.
- Mausta voisula suolalla ja kuivatulla rosmariinilla ja pyörittele perunat voissa. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Anna jäähtyä.
- Leikkaa cocktailkurkut kolmeen osaan. Taittele poron kylmäsavupaistisiivu ruusukkeeksi ja kiinnitä se perunan puolikkaan päälle cocktailtikulla. Asettele porosiivun päälle pala cocktailkurkkua ja koristele sapakset tuoreella rosmariinilla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Porosapasta pitää valmistaa.