Porosapas
- Annosmäärä20 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Helpot porosapakset maistuvat glögijuhlien suolapalana.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
20 kpl
10 | pientä perunaa tai |
1/2 dl | voita sulatettuna tai |
1/2 tl | hienoa merisuolaa tai |
1/2 tl | kuivattua rosmariinia tai |
7 kpl | tai |
20 viipaletta | tai |
20 | karpaloa tai |
tuoretta rosmariinia tai | |
20 | cocktailtikkua tai |
Ravintosisältö
Energia | 891 kJ / 213 kcal |
Rasva | 12,2 g |
josta tyydyttynyttä | 7,4 g |
Hiilihydraatit | 8,6 g |
josta sokereita | 2,5 g |
Proteiini | 16,4 g |
Suola | 3,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Pese perunat ja leikkaa ne puoliksi.
Mausta voisula suolalla ja kuivatulla rosmariinilla ja pyörittele perunat voissa. Levitä perunat leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Anna jäähtyä.
Leikkaa cocktailkurkut kolmeen osaan. Taittele poron kylmäsavupaistisiivu ruusukkeeksi ja kiinnitä se perunan puolikkaan päälle cocktailtikulla. Asettele porosiivun päälle pala cocktailkurkkua ja koristele sapakset tuoreella rosmariinilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Valio Eila voi 200g laktoositon vähäsuolainenHinta 2,95/kpl14,75/kg
- Santa Maria rosmariini 12gHinta 0,99/kpl82,50/kg
- Pirkka cocktailkurkku 330g/190gHinta 1,39/kpl7,32/kg
- Pirkka Parhaat poron kylmäsavupaisti 80gHinta 7,99/kpl99,88/kg
- Pakkasmarja Karpaloita 200 gHinta 2,75/kpl13,75/kg
- Oksasen puutarha Rosmariini 20g SuomiHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Fredman cocktailtikku 200kpl/80mmHinta 1,89/kpl0,01/kpl
- Juustoportti Kirnuvoi 200gHinta 2,99/kpl14,95/kg
- Valio voi 200 g normaalisuolainenHinta 2,59/kpl12,95/kg
- Jozo Le Saunier de Camargue Fleur de Sel merisuola 125gHinta 3,29/kpl26,32/kg
- Jozo Le Saunier de Camargue Hieno merisuola sirotin 250gHinta 2,79/kpl11,16/kg
- Pirkka rosmariini 14gHinta 0,59/kpl42,14/kg
- Plussa-etu −20 %Meira Rosmariini 15g pussi maustePlussa-kortillaEtuhinta 0,46/kpl30,67/kgIlman Plussa-korttia 0,58/kpl (38,67/kg)
- Hengstenberg Knax pikkukurkku 330g/185gHinta 2,99/kpl16,16/kg
- Felix Special minikurkku kokonaisia kurkkuja mausteliemessä 340/190gHinta 4,29/kpl22,58/kg
- Kotivara Poron kylmäsavupaisti 100gHinta 11,30/kpl113,00/kg
- Rönkä poron ksavupaistisiivu 100gHinta 9,39/kpl93,90/kg
- Best Berry Suomalainen Karpalopakaste 400 gHinta 6,99/kpl17,47/kg
- Järvikylä Rosmariini rasia 20gHinta 3,95/kpl197,50/kg
- Järvikylä rosmariini rkk FIHinta 4,99/kpl
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min1,8(5 arviota)
- yli 60 min4,7(164 arviota)
- 30 - 60 min3,8(17 arviota)
- 30 - 60 min3,6(20 arviota)
- 30 - 60 min4,5(15 arviota)
- 30 - 60 min4,3(26 arviota)
- 30 - 60 min4,5(11 arviota)
- 30 - 60 min4,5(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (35 arviota)
- Arska76 vuotta sittenPorosapasta pitää valmistaa.