Yrttisuola
Maukas itse tehty yrttisuola syntyy, kun paahdat ja kuivatat yrttisilppua uunissa matalassa lämmössä suolan kanssa. Näin yrttien maku imeytyy suolaan.
- 2 dl
- 30 - 60 min
Ainekset
2 dl
- 1 1/2dlhienoa merisuolaa
- 1/2ruukkuapersiljaa hienonnettuna
- 2rklruohosipulia hienonnettuna
- 1rklrosmariinia hienonnettuna
- 1rkltimjamia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Pyöräytä puolet suolasta (3/4 dl) ja yrtit tehosekoittimessa tai teholeikkurissa nopeasti sekaisin.
- Levitä seos pellille leivinpaperin päälle. Kuivata uunissa 100 asteessa noin 30 minuuttia.
- Jäähdytä ja lisää loppu suola (3/4 dl). Säilytä kuivassa.
- Sopii niin liha-,kala-, kana- ja kasvisruokien mausteeksi tai pöytämausteeksi.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi