Porsaan ulkofileepihvit ja sriracha-majoneesi
Possun pihvit saavat kauniin pinnan grillissä tai parilalla. Helpoista helpoin kastike pihveille syntyy srirachasta ja majoneesista.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 400gporsaan ulkofileetä tai
- 4kpl(n. 400 g)porsaan ulkofileepihvejä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlroseepippureita murskattuna
Sriracha-majoneesi
- 1dlHellmann's majoneesia
- 2tlsriracha-chilikastiketta
Lisäksi
- kevätsipulin varsi hienonnettuna
- retiisejä
- basilikanlehtiä
Valmistus
alle 30 min- Ota liha huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Leikkaa ulkofilee neljäksi pihviksi ja painele pihvit hieman ohuemmiksi. Voit myös käyttää valmiita porsaan ulkofileepihvejä.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Huuhdo ja viipaloi retiisit.
- Grillaa tai paista parilalla pihvit kypsiksi 3-4 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja roseepippurilla.
- Nosta pihvit tarjoiluvadille ja koristele kevätsipulilla, retiiseillä ja basilikanlehdillä. Tarjoa pihvien ja sriracha-majoneesin kanssa esimerkiksi grillattuja kasviksia.
Kategoriat
Teemat Sesongit Ruokalajit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi