Possukepakot ja maapähkinävoikastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possukepakot ja maapähkinävoikastike

Helpot kepakot maustetaan tacomausteseoksella. Maapähkinävoikastike sopii hyvin myös broilerin kanssa. Noin 1,30€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(400 g)HK PoPo® porsas-porkkanajauhista
    • 1pieni (70 g)sipuli
    • 1kananmuna
    • 1ps(25 g)Pirkka tacomausteseosta

Kastike

    • 1/2dlPirkka maapähkinävoita, peanut butter crunchy
    • ripaussuolaa
    • ripauspippuria
    • 1rkl(lehti)persiljaa hienonnettuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita PoPo, sipuli, kananmuna ja mausteseos tasaiseksi massaksi. Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin 8 noin 15 cm:n pituista tankoa ja työnnä niihin vedessä liotetut, puoliksi katkaistut varrastikut.
  2. Kypsennä kebakoita 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa kepakoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua