• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possupihvit pippuri-kermakastikkeessa

Hauduta porsaan sisäfileepihvit meheviksi pippurisessa kermakastikkeessa.
Possupihvit pippuri-kermakastikkeessa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa filee noin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Painele pihvit käsin hieman ohuemmiksi.
  2. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
  3. Ruskista pihvit useassa erässä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta pihvit laakeaan uunivuokaan. Ripottele päälle rosmariinia.
  4. Kuullota sipulia ja valkosipulia pannulla muutama minuutti. Ripottele päälle vehnäjauhot. Kaada vesi joukkoon sekoittaen. Anna kiehua pari minuuttia.
  5. Paloittele juusto ja sulata palat kastikkeeseen. Lisää kerma ja noin 1/2 tl suolaa. Kaada kastike pihvien päälle vuokaan.
  6. Peitä vuoka foliolla ja nosta 200-asteiseen uuniin. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoa valkosipuliperunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal589 kJ
  • Proteiinia13,3 g
  • Hiilihydraatteja1,69 g
  • Rasvaa8,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11