• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possupilahvi

Possupilahvi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 100 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4porsaankyljystä
    • 2rklmargariinia paistamiseen
    • 2dlriisiä
    • 2omenaa
    • 2sipulia
    • 2valkosipulinkynttä
    • n. 15kplkuivattuja luumuja
    • 7dlvettä
    • 1lihaliemikuutio
    • 1rklfariinisokeria
    • 1rklsoijaa
    • 1 1/2tlcurrya
    • 1tlraastettua tuoretta inkivääriä
    • tai
    • 1/2tlkuivattua
    • 1/4tlvalkopippuria
    • 1tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Ruskista porsaankyljykset rypsi-voimargariinissa paistinpannussa. Nosta ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele riisi vuokaan tasaisesti. Kuori ja paloittele lohkoisiksi omenat ja sipulit. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää omenat, sipulit ja kokonaiset luumut vuokaan.
  2. Kuumenna vesi kattilassa ja liouta joukkoon lihaliemikuutio. Sekoita joukkoon mausteet ja kaada liemi vuokaan. Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa pari tuntia foliolla peitettynä. Vuokaruoka ei kärsi, vaikka se joutuisi vähän odottelemaankin ruokailijoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 100 kcal420 kJ
  • Proteiinia6,04 g
  • Hiilihydraatteja11,4 g
  • Rasvaa3,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1