Possupilahvi
Possupilahvi on herkullista viikonloppuruokaa.
4 annostayli 60 min100 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 4porsaankyljystä
- 2rklmargariinia paistamiseen
- 2dlriisiä
- 2omenaa
- 2sipulia
- 2valkosipulinkynttä
- n. 15kplkuivattuja luumuja
- 7dlvettä
- 1lihaliemikuutio
- 1rklfariinisokeria
- 1rklsoijakastiketta
- 1 1/2tlcurrya
- 1tlraastettua tuoretta inkivääriä tai
- 1/2tlkuivattua
- 1/4tlvalkopippuria
- 1tlsuolaa
Valmistus
yli 60 min- Ruskista porsaankyljykset rypsi-voimargariinissa paistinpannussa. Nosta ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele riisi vuokaan tasaisesti. Kuori ja paloittele lohkoisiksi omenat ja sipulit. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää omenat, sipulit ja kokonaiset luumut vuokaan.
- Kuumenna vesi kattilassa ja liouta joukkoon lihaliemikuutio. Sekoita joukkoon mausteet ja kaada liemi vuokaan. Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa pari tuntia foliolla peitettynä. Vuokaruoka ei kärsi, vaikka se joutuisi vähän odottelemaankin ruokailijoita.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 100 kcal420 kJ
- Proteiinia 6,04 g
- Hiilihydraatteja11,4 g
- Rasvaa3,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi