PossupilahviTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possupilahvi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Possupilahvi on herkullista viikonloppuruokaa.
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
4
 
porsaankyljystä
tai
2 rkl
 
margariinia paistamiseen
tai
2 dl
 
riisiä
tai
2
 
omenaa
tai
2
 
sipulia
tai
2
 
valkosipulinkynttä
tai
n. 15 kpl
 
kuivattuja luumuja
tai
7 dl
 
vettä
tai
1
 
lihaliemikuutio
tai
1 rkl
 
fariinisokeria
tai
1 rkl
 
soijakastiketta
tai
1 1/2 tl
 
currya
tai
1 tl
 
1/2 tl
 
raastettua tuoretta inkivääriä
tai
kuivattua
tai
1/4 tl
 
valkopippuria
tai
1 tl
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
461 kJ / 110 kcal
Rasva
4,2 g
josta tyydyttynyttä
1,6 g
Hiilihydraatit
10,3 g
josta sokereita
3,9 g
Proteiini
7,1 g
Suola
0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Ruskista porsaankyljykset rypsi-voimargariinissa paistinpannussa. Nosta ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele riisi vuokaan tasaisesti. Kuori ja paloittele lohkoisiksi omenat ja sipulit. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Lisää omenat, sipulit ja kokonaiset luumut vuokaan.

Kuumenna vesi kattilassa ja liouta joukkoon lihaliemikuutio. Sekoita joukkoon mausteet ja kaada liemi vuokaan. Kypsennä vuokaa 175-asteisessa uunissa pari tuntia foliolla peitettynä. Vuokaruoka ei kärsi, vaikka se joutuisi vähän odottelemaankin ruokailijoita.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta