Pulled chicken eli nyhtökanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pulled chicken eli nyhtökana

Pulled chicken eli meksikolainen nyhtökana on melko tulinen. Kääräise tortillan sisään ja tarjoa vaikkapa illanistujaisissa.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 420 kcal / annos (330g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • ohraa tai riisiä
    • ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista broilereista nahka, mutta jätä luut paikoilleen. Puolita koipireidet nivelen kohdalta.
  2. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika. Kuullota ne rasvassa kattilassa. Lisää salsa ja tomaatit. Kiehauta.
  3. Lisää broilerit ja tarvittaessa vettä sen verran, että ne juuri ja juuri peittyvät. Keitä kannen alla noin 30 minuuttia. Nosta broilerit leikkuulaudalle, poista luut ja revi liha kahdella haarukalla tai käsin säikeiseksi. Lisää revitty broileri takaisin kastikkeeseen. Mausta korianterilla. Tarjoa lisäksi keitettyä ohraa tai riisiä ja halutessasi ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia. Vinkki! Kokeile myös tortillojen, pitaleipien tai patonkien täytteenä. Lisää tällöin noin puolet kastikkeesta revityn broilerin joukkoon, jotta täyte jää paksummaksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 330g100 g

  • 420 kcal1 750 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua