• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pulled pork -tortillat

Nyhtöpossu eli pulled pork valmistuu helposti, kunhan maltat hauduttaa lihaa tarpeeksi pitkään. Tarjoa nyhtöpossu tortillojen täytteenä.
Pulled pork -tortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 109 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Pulled pork

Lisäksi

    • 3tomaattia
    • 2avokadoa
    • 1ruukkutuoretta korianteria
    • Hellmann´s majoneesia
    • sriracha chilikastiketta
    • 2limettiä

Valmistus

yli 60 min
  1. Nosta liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistusta. Leikkaa liha kahteen palaan.
  2. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Pane liha valurautapataan ja lisää sipulit, valkosipulit ja vesi. Vettä saa olla sen verran, että lihan pinta lähes peittyy.
  4. Hauduta 150-asteisessa uunissa 3-4 tuntia tai kunnes liha on mureaa. Nosta liha liemestä ja revi kahden haarukan avulla nyhtöpossuksi. Sekoita revityn lihan joukkoon BBQ-kastike.
  5. Kuutioi tomaatit ja avokadojen hedelmäliha. Hienonna korianteri. Lämmitä tortillat mikrossa tai uunissa ja täytä nyhtöpossulla, tomaatilla, avokadolla ja kortianterilla. Viimeistele majoneesilla, srirachalla ja limetinmehulla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 109 kcal456 kJ
  • Proteiinia8,69 g
  • Hiilihydraatteja8,32 g
  • Rasvaa4,59 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5