• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possu-kasvisnuudelit

Possu-kasvisnuudelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi puhdistettu paprika ja purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Paista possut pannulla kahdessa erässä rasvassa. Mausta currytahnalla ja ketjap manis -kastikkeella. Siirrä lautaselle odottamaan.
  3. Kuullota purjo, paprika ja valkosipulit. Lisää jäiset pavut ja kuumenna.
  4. Lisää kinkku, kaada pannulle kookosmaito ja limetinmehu. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Keitä nuudelit kypsiksi (noin 5 minuuttia) pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita vokkiin. Viimeistele possu-kasvisnuudelit hienonnetulla korianterilla tai persiljalla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal590 kJ
  • Proteiinia7,81 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa7,09 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5