Possu-kasvisnuudelitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possu-kasvisnuudelit

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 141 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(200 g)paprika
    • 100gpurjoa
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1rs(300 g)HK rypsiporsas kinkkusuikaleita, maustamaton
    • 2rklöljyä
    • 1-2rklpunaista currytahnaa
    • 1-2rklketjap manis soijakastiketta
    • 1rkllimetinmehua
    • 1/2pkt(à 250 g)Pirkka vehnänuudeleita
    • korianteria tai persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi puhdistettu paprika ja purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Paista possut pannulla kahdessa erässä rasvassa. Mausta currytahnalla ja ketjap manis -kastikkeella. Siirrä lautaselle odottamaan.
  3. Kuullota purjo, paprika ja valkosipulit. Lisää jäiset pavut ja kuumenna.
  4. Lisää kinkku, kaada pannulle kookosmaito ja limetinmehu. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  5. Keitä nuudelit kypsiksi (noin 5 minuuttia) pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita vokkiin. Viimeistele possu-kasvisnuudelit hienonnetulla korianterilla tai persiljalla.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 141 kcal590 kJ
  • Proteiinia7,81 g
  • Hiilihydraatteja11,5 g
  • Rasvaa7,09 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua