• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen kikhernekeitto

Tämäkin resepti vain n. 1,00€/annos*.
Punainen kikhernekeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkanat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa miedolla lämmöllä muutama minuutti. Mausta kuminalla ja chilitahnalla. Kuullota vielä hetki.
  3. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, tomaattipyree ja valutetut kikherneet.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia. Hienonna kikhernekeittoon persiljaa. Tarjoa lisäksi leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 200 kcal837 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja21 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4