Vuohenjuusto-lehtikaalipasta Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuusto-lehtikaalipasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Helppo ja maukas vuohenjuusto-lehtikaalipasta valmistuu nopeasti.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta
250 g
 
tai
1 ps (125 g)
 
Pirkka lehtikaalisuikaleita
tai
1 (100 g)
 
sipuli
tai
1/2 rkl
 
öljyä
tai
1 tlk (390 g)
 
tai
1 tlk (365 g/150 g)
 
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
ripaus
 
sokeria
tai
 
 
tai
tai

Valmistus

alle 30 min
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna lehtikaalisuikaleita tarvittaessa pienemmiksi.
Lisää lehtikaalisuikaleet kattilaan, kun pastan keittoaikaa on jäljellä vielä 3 minuuttia. Valuta keitetty pasta ja lehtikaalit.
Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja keitä pari minuuttia. Lisää valutetut ja haarukalla murennetut juustokuutiot. (Osan kuutioista voit jättää kokonaisiksi.) Mausta pippurilla ja sokerilla. Yhdistä pasta ja kastike keskenään. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta