• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuusto-lehtikaalipasta

Helppo ja maukas vuohenjuusto-lehtikaalipasta valmistuu nopeasti. Tämä resepti n. 2,60€/annos*.
Vuohenjuusto-lehtikaalipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 451 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna lehtikaalisuikaleita tarvittaessa pienemmiksi.
  2. Lisää lehtikaalisuikaleet kattilaan, kun pastan keittoaikaa on jäljellä vielä 3 minuuttia. Valuta keitetty pasta ja lehtikaalit.
  3. Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja keitä pari minuuttia. Lisää valutetut ja haarukalla murennetut juustokuutiot. (Osan kuutioista voit jättää kokonaisiksi.) Mausta pippurilla ja sokerilla. Yhdistä pasta ja kastike keskenään. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 451 kcal1 890 kJ
  • Proteiinia16,8 g
  • Hiilihydraatteja63,8 g
  • Rasvaa14,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua