Vuohenjuusto-lehtikaalipasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Helppo ja maukas vuohenjuusto-lehtikaalipasta valmistuu nopeasti.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
250 g | tai |
1 ps (125 g) | Pirkka lehtikaalisuikaleita tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
1 tlk (390 g) | Pirkka paseerattua tomaattia, yrtti tai |
1 tlk (365/150 g) | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
ripaus | sokeria tai |
tai tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna lehtikaalisuikaleita tarvittaessa pienemmiksi.
Lisää lehtikaalisuikaleet kattilaan, kun pastan keittoaikaa on jäljellä vielä 3 minuuttia. Valuta keitetty pasta ja lehtikaalit.
Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja keitä pari minuuttia. Lisää valutetut ja haarukalla murennetut juustokuutiot. (Osan kuutioista voit jättää kokonaisiksi.) Mausta pippurilla ja sokerilla. Yhdistä pasta ja kastike keskenään. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,5(116 arviota)
- 30 - 60 min4,0(155 arviota)
- alle 30 min3,8(77 arviota)
- alle 30 min3,9(86 arviota)
- alle 30 min4,2(98 arviota)
- alle 30 min4,1(54 arviota)
- alle 30 min3,9(43 arviota)
- 30 - 60 min4,8(58 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (70 arviota)
- Saara3 vuotta sittenPettymys tämä resepti, että toteutuu näillä tuotteilla. Suolat aivan liian korkeat tällä reseptillä. Suosittelen suolavedessä olevien vuohenjuustokuutioiden sijaan tavallista vuohenjuustoa pötköstä.
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenSaara, resepti on testattu näillä raaka-aineilla koekeittiössä. Välitän huolesi eteenpäin resetin tekijöille, jotta voimme jatkossa kiinnittää tarkemmin huomiota suolan määrään.
- Kokeilija4 vuotta sittenMihin hävisi lehtikaalin maku?
- Kasvihuone4 vuotta sittenMenee testiin jahka lehtikaali kasvaa kasvimaalla :P