Vuohenjuusto-lehtikaalipasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Helppo ja maukas vuohenjuusto-lehtikaalipasta valmistuu nopeasti.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
250 g | tai |
1 ps (125 g) | Pirkka lehtikaalisuikaleita tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1/2 rkl | öljyä tai |
1 tlk (390 g) | tai |
1 tlk (365 g/150 g) | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
ripaus | sokeria tai |
tai tai |
Valmistus
alle 30 min
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna lehtikaalisuikaleita tarvittaessa pienemmiksi.
Lisää lehtikaalisuikaleet kattilaan, kun pastan keittoaikaa on jäljellä vielä 3 minuuttia. Valuta keitetty pasta ja lehtikaalit.
Kuullota hienonnettu sipuli rasvassa. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja keitä pari minuuttia. Lisää valutetut ja haarukalla murennetut juustokuutiot. (Osan kuutioista voit jättää kokonaisiksi.) Mausta pippurilla ja sokerilla. Yhdistä pasta ja kastike keskenään. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta