• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kylmäsavulohi-punajuurisalaatti

Kylmäsavulohi-punajuurisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 187 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä punajuuret kypsiksi, noin 40 minuuttia. Kuori jäähtyneet punajuuret ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
  2. Revi salaatit vadille. Asettele punajuuret, lohiviipaleet ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit salaattipedille.
  3. Hienonna punasipuli ja sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valuta kastike salaatin päälle.
  4. Ripottele pinnalle paahdetut pähkinät ja parmesaanilastuja.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 187 kcal781 kJ
  • Proteiinia7,31 g
  • Hiilihydraatteja6,11 g
  • Rasvaa14,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu